Paardrijden in de Ardennen: enkele leuke adresjes

Een heerlijk tochtje te paard. Waar kan het leuker dan in onze Belgische Ardennen? Stel het je voor: gezellige bospaden, rustige weggetjes, rotsachtige ondergronden, beekjes, klimpartijen… Kortom, lekker avontuurlijk ! Heb je zin in een tochtje, maar geen paard? Geen probleem. Zowat overal in de Ardennen vind je manèges. Een kort tochtje met de groep? Of een dag- of weekendtocht? Voor zowel de beginnende, recreatieve of gevorderde ruiter is er altijd wat wils!  Op deze site vindt u een overzicht van manages in de Ardennen. Ook interessant is de website www.paardrijden-in-de-ardennen.be.  Wil je graag gratis paardrijden tijdens je ardennen vakantie? Check dan zeker eens www.charmechalets.be De eigenaars van Chalet Sol Croupet stellen gratis hun paarden en pony’s ter beschikking! Ook je kinderen zullen dus bijzonder happy zijn…! 

Een Reactie op “Paardrijden in de Ardennen: enkele leuke adresjes

 1. Wij zijn al in chalet Sol Croupet geweest, dichtbij Durbuy.
  Een leuk vakantiehuis: veel ruimte, mooi uitzicht, speelruimte voor jong en oud, sauna, gezellige bar, bbq-huis, heel gezellig en rustige ligging met zicht op het dorpje Harre (Manhay). Ik kan iedereen dan ook een Ardennen vakantie of weekendje in chalet Sol Croupet aanraden!
  Je hebt er totaal geen buren, wat een verschil met het drukke Vlaanderen!!
  We hebben met onze groep ook uitstapjes gemaakt naar Durbuy en de grotten van Remouchamps bijvoorbeeld. Mooie wandelingen vertrekken direct aan de chalet. Als je dus graag wandelt in de bossen is het vakantiehuis ideaal gelegen.

  Alle info vind je op de website van de eigenaars, lieve mensen: http://www.charmechalets.be
  groetjes,
  fam. Roggeman – Van der Weert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s